Logo Universiteit Utrecht

Docentenportal Farmaceutische Wetenschappen

Nieuws

Bijeenkomst Special Interest Group Motivatie: de Flow-theorie

Op maandag 23 maart is er van 15.30 – 17.00 uur een bijeenkomst van de Special Interest Group Motivatie. Na een tweetal interessante bijeenkomsten over de self-determination theory en het MUSIC model gaan we tijdens deze bijeenkomst op zoek naar Flow in je werk  https://www.uu.nl/agenda/bijeenkomst-sig-motivatie-hoe-creeer-je-flow-in-je-werk

We hebben allemaal gehoord van het concept Flow, en hebben het wel eens ervaren: het gevoel dat je zo geconcentreerd bezig bent, dat je de tijd vergeet, en alles om je heen… Maar hoe komt dit gevoel tot stand? Hebben we er invloed op, en kunnen we het oproepen, bij onze studenten en medewerkers?
meld je hier aan voor de bijeenkomst