Docentenportal Farmaceutische Wetenschappen

Praktische informatie

Op de intranetpagina van de Universiteit Utrecht kun je meer algemene informatie vinden zoals de links voor het registreren van verlof, het aanvragen van drukwerk, ICT problemen en informatie over de CAO en arbeidsvoorwaarden regelingen zoals het keuzemodel arbeidsvoorwaarden (b.v. fietsregeling en bedrijfsfitness). Ook vind je op deze pagina het laatste nieuws van de UU en mededelingen. Je kunt deze pagina ook instellen naar je eigen voorkeuren, bijvoorbeeld updates van de Teaching Academy Utrecht University (TAUU) toevoegen. Dit kun je doen met ‘Mijn Instellingen’ te vinden rechts bovenaan de homepage van de intranetpagina.

Informatie over ICT, zoals het gebruik van Eduroam, de U- en O-schijf, synchroniseren van je agenda en mail account en thuiswerken op een andere PC/laptop staat op de site van Information and Technology Services (ITS) van de Universiteit Utrecht (zie o.a. de link naar IT handleidingen).

Medewerkers van de UU kun je vinden op de medewerkerspagina van de UU.

Vrijwel alle praktische informatie over het onderwijs die je nodig hebt als docent vind je op de intranetpagina voor de docenten van de faculteit Bètawetenschappen, zoals informatie over online onderwijstools (o.a. Blackboard, Caracal, Osiris en cursusplanner), toetsing, kwaliteitszorg, onderwijsplanning (o.a. timeslots) en de onderwijsorganisatie van Bèta. Ook worden op deze pagina onderwijsactiviteiten zoals de Bèta-onderwijsmiddag aangekondigd. Voor regels over toetsing en examens in de bachelor zijn er de regelingen en procedures Farmacie Bachelor en de regelingen en procedures Farmacie Master.

Bij Organisatie vind je meer informatie over de organisatie van de UU, de faculteit en het departement Farmaceutische Wetenschappen. Op die pagina vind je ook de aanspreekpunten binnen het departement zoals de onderwijs/opleidingsdirecteuren en de studieadviseurs. Voor aanspreekpunten kun je ook kijken op de contactpagina op deze portal.