Docentenportal Farmaceutische Wetenschappen

CAT

Wetenschappelijk onderwijs van hoog niveau begint bij deskundige docenten die zijn opgeleid als onderzoeker én als docent. De Universiteit Utrecht realiseert dit niveau door systematische evaluatie en onderzoek naar onderwijs en een cultuur van onderwijsvernieuwing.

Het volledige aanbod van de Universiteit Utrecht voor docenten om zich te ontwikkelen en hun onderwijs te verbeteren, is ondergebracht bij het Centre for Academic Teaching. Het centrum fungeert als een loket voor alle activiteiten die binnen de universiteit op dit vlak plaatsvinden en stimuleert continue verbetering van het onderwijs. Docenten kunnen er terecht voor informatie, ondersteuning en scholingsaanbod gericht op hun eigen ontwikkeling en de vernieuwing van hun onderwijs. Het Centre for Academic Teaching draagt hiermee bij aan kwalitatief hoogstaand onderwijs zoals je dat van een universiteit mag verwachten, aansluitend bij de student van nu.

CAT also has an Educational Database. This database is a digital place to find and share results and knowledge from educational innovation projects. It also offers you didactic information to develop and innovate your teaching. We hope you will benefit from it! The database will continuously be updated and new content will be added.