Docentenportal Farmaceutische Wetenschappen

TLL – Teaching and Learning Lab

Het Teaching & Learning Lab is dé centrale plek bij de Universiteit Utrecht om volop te experimenteren met nieuwe onderwijsvormen. Het lab biedt letterlijk en figuurlijk ruimte voor onderwijsinnovatie. We hebben hiervoor twee innovatieve onderwijstestruimtes tot onze beschikking en een studio.

Onze onderwijszalen zijn zeer flexibel in te richten. Hierdoor bepaalt de inrichting van de ruimte niet hoe het onderwijs eruit ziet, maar kan de inrichting van het onderwijs bepalen hoe ruimte eruit ziet. De ruimte wordt zo een integraal onderdeel van het onderwijsontwerp. In het Teaching & Learning Lab kunnen docenten gebruik maken van verschillende onderwijstechnologieën; denk aan een nieuwe generatie smart boards, learning tables, 3D printer en Sprout computer. Voor onderzoeks- en professionaliseringsdoeleinden kunnen we het onderwijs met meerdere camera opnemen.

In de studio kun je aan de slag voor blended learning onderwijs. Je kunt zelf kennisclips opnemen of samen met de studio-operator opnames maken met een lightboard of greenscreen.